Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні волиняни!

Минув 2016 рік, який приніс нам чимало змін та пройшов під гаслом реформування країни. Разом із вами нам вдалося багато – зупинити агресора на Сході, перевести армію на контрактну основу, впровадити децентралізацію та багато іншого.

Вже у 2017 році чимало громадян відчують, що значить бути господарями на власній землі, адже відтепер саме від голів та депутатів об’єднаних територіальних громад залежить добробут сіл та людей, які там проживають. Відтепер не треба буде нарікати на владу, адже вона поряд: це ваш сусід, знайомий, родич.

За цей рік ми стали сильною нацією, яку як рівну визнає Європа, адже й надалі впроваджує жорсткі економічні санкції проти агресора. Розуміємо, що не все вдається одразу, проте разом ми зможемо зробити Україну сильною та успішною країною!

Хочемо побажати у новому році миру! Аби нам вдалося повернути окуповані території, а людям, які були змушені покинути домівки, – знову відчути, що таке рідний дім. Бажаємо вам та вашим рідним здоров’я та успіхів у всіх починаннях!

Нехай Божа благодать зійде на ваші родини!

Щастя всім у новому році!

З повагою, голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк