Два кандидати, яких підтримувала «Солідарність» стали головами нових громад

У неділю, 11 грудня відбулися вибори до об’єднаних територіальних громад. За попередніми підрахунками двоє кандидатів, яких підтримувала партія Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримали переконливу перемогу й очолять нові громади.

Децентралізація – одна з основних реформ, яка реалізовується з ініціативи Президента України Петра Порошенка. Зрозуміло, що маючи сильні й заможні громади розвиватиметься уся держава в цілому.

Тож 11 грудня на Волині відбулися вибори у новостворених ОТГ. Так, згідно попереднього підрахунку голосів у двох громадах головами стали кандидати, яких підтримувала на виборах партія Блок Петра Порошенка «Солідарність», обоє отримали понад 50% голосів виборців. Зокрема, головою Поворської ОТГ став Сергій Семенюк (Поворський сільський голова), а очільником Прилісненської ОТГ – Ігор Терещенко (заступник голови Маневицької районної ради, очолював Прилісненську сільську раду з 2010 по 2015 роки).

На голову Поромівської громади за підтримки Блоку Петра Порошенка «Солідарність» балотувався Сергій Кіреєв, який у виборчих перегонах зайняв друге місце.

«Переконаний, що волиняни зробили правильний вибір, а новообрані голови працюватимуть ефективно та розвиватимуть свої громади. Бажаю наснаги та успіху у роботі», – зауважив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк вітаючи переможців.