У Луцьку відсвяткували День місцевого самоврядування

Працівники органів місцевого самоврядування – це ті люди, від яких щоденно залежить життя міста, села чи району. Тож тих, хто працює за покликанням серця привітали 7 грудня з професійним святом.

img_1471

Весь зал Палацу учнівської молоді сяяв усмішками державних службовців, які сьогодні відзначають професійне свято. Саме ці люди щоденно працюють, аби Луцьк ставав кращим й був комфортним для життя та ведення бізнесу. Вихованці ПУМу подарували присутнім чудовий концерт, адже що може бути кращим подарунком , як талановита молодь.

img_1524

За словами Луцького міського голови Миколи Романюка саме заради них – нашого майбутнього, зараз працюють усі. Він привітав працівників органів місцевого самоврядування та вручив їм грамоти й подяки.

img_1507

Присутні на святі були й представники Блоку Петра Порошенка «Солідарність», зокрема депутат міської ради Андрій Авраменко, член виконавчого комітету Сергій Романчук та голова Волинської територіальної організації партії, член виконкому Роман Романюк.

img_1521

«Я дійсно переконаний, що люди, які працюють у цій сфері йдуть за покликанням, адже кожен розуміє, що це не просто робота. Однак в світлі децентралізацій них процесів саме за місцевим самоврядуванням майбутнє України», – переконаний очільник «Солідарності».

img_1447