У Луцьку хочуть покращити якість пасажирських перевезень

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, яке відбулося 2 листопада, розглядалось чимало питань, які пов’язані з якістю пасажирських перевезень у місті.

Останнім часом лучани все більше почали скаржитись на те, що певні маршрутки їздять невчасно, або ж деякі автобуси взагалі не виїздять на рейс. Тож під час виконкому заслухали звіт про роботу одного з підприємств, яке здійснює пасажирські перевезення у місті.

Окрім того, були внесені зміни до деяких маршрутів, аби покращити якість надання послуг. Голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка “Солідарність”, член виконавчого комітету Роман Романюк поцікавився, чи не планують запустити ще один маршрут по вулиці Чернишевського. Наразі там курсує лише автобус під номером 47, який не задовольняє потреби густонаселеного району, що розвивається.

Також він зазначив, що не зважаючи на деякі проблеми підприємств лучани не повинні відчувати це на собі. “Ми повинні забезпечити людей вчасним транспортом, особливо зараз, коли надворі майже зима й чекати маршрутки дуже холодно”, – зазначив він.