На Волині відбудуться вибори

З’їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ухвалив рішення про участь місцевих організацій партії у позачергових виборах сільських та селищних голів 4 грудня 2016 року, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 11 грудня та 18 грудня 2016 року. 

В Україні активно йде процес децентралізації, тож у багатьох новостворених громадах відбудуться вибори. Під час з’їзду партії Блок Петра Порошенка “Солідарність”, який відбувся 29 жовтня у Києві делегати прийняли рішення про  участь політсили у цих виборах.

Волинь представляв голова обласної територіальної організації партії Роман Романюк. “Наразі ми спілкуємось з авторитетними людьми в районах, де відбуваються вибори, формуємо команду й незабаром зможемо озвучити, хто буде представляти “Солідарність” на виборах”, – зауважив він.

Нагадаємо, що 11 грудня вибори відбудуться у Литовезькій, Поромівській, Поворській, Княгининівській та Прилісненській сільській об’єднані територіальній громаді. Також 18 грудня обиратимуть своїх представників жителі Павлівської, Дубівської та Заболоттівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Окрім того, 4 грудня відбудуться позачергові вибори Миляновичівського, Тоболівського та Добренського сільських голів.