Волиняни найбільше довіряють лідеру «Солідарності»

Днями завершилось голосування на сайті видання «Волинь24». Читачам пропонували обрати політика, якому вони найбільше довіряють. Тож результати показали, що найбільший рівень довіри до очільника Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Романа Романюка.

Голосування було розміщене на сайті видання «Волинь24» та усім охочим пропонувалось обрати політика, якому вони найбільше довіряють. Усього – сім волинських очільників провідних партій та варіант «не довіряю нікому».

У голосуванні взяли участь 1208 читачів інформаційного видання. Однак, 46% заявили, що вони не довіряють нікому. «Я думаю для нас всіх – це важливий дзвіночок Значить, усі ми недопрацьовуємо в певній мірі, якщо люди не довіряють політикам. І це означає, що потрібно займатись конкретними справами, а не популізмом, аби волиняни бачили результати нашої роботи», – вважає голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Рома Романюк.

Саме в нього був найбільший відсоток довіри серед запропонованих кандидатур, а саме 14% волинян, які взяли участь у голосуванні заявили, що найбільше вони довіряють Роману Романюку. Наступний політик отримав вже 11%.

«Я дякую за виявлену довіру і переконаний що нам ще є над чим працювати далі, аби покращувати результат», – зауважив він.