У Ковелі привітали захисників

13-14 червня члени Ковельської міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність»  були ініціаторами та учасниками низки загальноміських заходів присвячених Дню захисника України.

13 жовтня у Ковелі у народному домі «Просвіта» відбулись міські урочистості за участю депутатів фракції «Солідарність» в міській раді.  Хвилиною мовчання ковельчани вшанували пам’ять усіх, хто ціною власного життя виборював волю й незалежність нашої держави. Захист держави –  це найвища честь, покликання і обов’язок кожного українця.

Особливу подяку мешканці міста висловили ветеранам війни, військової служби, воякам УПА, воїнам, які були в Афганістані. Слова вдячності лунали військовослужбовцям, добровольцям, усім учасникам  антитерористичної операції на сході України.

Лідери партійної організації зустрілися з учасниками АТО, матерями та родинами добровольців. Однопартійці запевнили у підтримці учасників АТО, сприяння у виділенні земельних ділянок, соціальну опіку родинам.

14 жовтня, після урочистих Літургій у церквах міста в День Покрови, представники влади, ковельчани поклали квіти до стели загиблим-землякам в зоні АТО, Вічного вогню та стели воїнам-інтернаціоналістам.  Під супровід духового оркестру учасники зібрання центральної вулицею вирушили до пам’ятника борцям за волю України, де відбувся урочистий мітинг за участю активістів Ковельської міської організації Партії «Солідарність», зокрема Сергія Кошарука.

Ковельська міська організація провела розширене засідання Ради партійної організації партії, на якому спланували роботу на ІІІ квартал 2016 року. Голова Ковельської міської організації Олег Савчук вручив партійні квитки активу міської організації.