У Луцьку вшанували загиблих в АТО

У День захисника лучани в першу чергу згадують тих, хто віддав своє життя за Україну. Тож панахида відбулася на кладовищі в Гаразджі, де поховано двадцять п’ять героїв, що загинули в АТО.

img_8982

З початком бойових дій на Сході, коли на Волинь у рунах привезли героїв було прийняте рішення відкрити Алею почесних поховань на міському цвинтарі у Гаразджі. Наразі двадцять п’ять бійців, які захищали рідну землю знайшли свій спочинок саме тут.

img_8994

Тож не дивно, що урочистості з нагоди Дня захисника України розпочались саме з панахиди на алеї. На Кладовищі зібрались рідні, друзі, побратими військових, які забезпечили нам мирне небо.. Чимало лучан приїхало вшанувати свої героїв та подякувати їх рідним.

img_8979

Долучились до вшанування й члени Блок Петра Порошенка «Солідарність». Зокрема керівник партійного осередку Роман Романюк зауважив, що зараз, як ніколи, ми розуміємо, хто такі захисники. Тому у цей день потрібно подякувати тим, хто пожертвував собою заради миру та підтримати їх рідних.

img_9047

Окрім того, він привітав й демобілізованих та військових, як зараз перебувають в АТО.

На міському кладовищі загиблих вшанували хвилиною мовчання та відслужили панахиду за душі загиблих. Присутні поклали квіти до пам’ятників героїв.

img_9025

img_9040

img_9031