Шановні наші захисники!

Вже другий рік ми вітаємо Вас у це світле свято Покрови Пресвятої Богородиці. Саме цей день вважають святом козацтва, яке свого часу теж захищало нашу землю від ворогів. Сьогодні слово «захисник» вже не звучить абстрактно: з початком АТО воно набуло нового змісту і важливого значення.

Саме тому у цей день перш за все схиляємо голову перед Вами, наші військові. Ви дбаєте про наш мир, про те, щоб наші діти могли спокійно засинати у власних домівках, не чуючи вибухів і не ховаючись у підвали. Ви самовіддано несете службу, часто наражаючись на небезпеку.

Хочеться висловити вдячність і добровольцям, які, не чекаючи призову, самі вирушали на Схід, аби вчасно зупинити агресора. У цей день потрібно подякувати й волонтерам. Ви – захисники наших солдат, їхні янголи-охоронці. Якби не Ви, то й військовим було би набагато складніше.

Висловлюємо шану нашим полеглим воїнам. Ваші імена назавжди викарбуються в історії як імена відважних бійців за Україну. Дякуємо родинам, які втратили своїх захисників, за виховання справжніх патріотів. За те, що Ваші сини, чоловіки, батьки стали прикладом мужності для багатьох із нас.

У цей день хочеться побажати передовсім миру, щоб ніхто з нас більше не чув страшних звуків «Градів» та не змушений був ночувати у сирих окопах. Бажаємо, щоб усі захисники повернулись у свої родини. Здоров’я Вам, мужності та Божого благословення!

Зі святом, дорогі наші захисники!

З повагою, члени Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність»