У Луцьку на спортивний заклад виділять додаткові кошти

Луцький комунальний заклад «Спорт для всіх» хочуть додатково профінансувати. Про це стало відомо під час комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, 26 червня.

Як стало відомо, КЗ «Спорт для всіх» потрібні кошти на чотири ставки працівників, які будуть здійснювати спортивно-оздоровчу роботу з населенням.

Також спортивного клубу «Стріла», що на Дружби Народів 13а потрібні гроші на санвузол, душову, ремонт підлоги, демонтаж сцени та інші ремонтні потреби.

«Білий м’яч», що на Конякіна, 35 та «Алет», що розміщений по вул. Степана Бандери ,13 потребують лише часткових ремонтних робіт. Загальна сума, яка потрібна для задовільного функціонування комунального закладу сягає 172 333 гривень.

Депутат Луцької міської ради від фракції «Солідарність» Андрій Авраменко зауважив, що роботи в «Атлеті» та «Білому м’ячі» можна закінчити в поточному році, адже заклади потребують незначних ремонтних робіт, а от на «Стрілу» потрібно виділяти гроші вже з наступного року.

Депутат порадив представнику «Спорт для всіх» відвідати бюджетну комісію та поквапитись із відповідним зверненням для того, щоб гроші встигли освоїти. Члени комісії погодились, що кошти для комунального закладу необхідні, тому проголосували за проект рішення.