На Волині привітали машинобудівника

Традиційно у вересні в Україні відзначають професійне свято машинобудівники. Не виключенням стала й Волинь, де 23 вересня відбулися урочистості на ДП «Автоскладальний завод №1. ПАТ «АК «Богдан моторс». Привітали працівників й представники Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

s51hubxierg

У приміщенні Луцького автозаводу зібралось чимало працівників, адже напередодні професійного свята їх пришли привітати посадовці та керівництво області. Зокрема почесним гостем був голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який тридцять років пропрацював саме на цьому підприємстві.

hwwjwririda

Працівникам вручили грамоти та подяки й побажали, аби їх зарплат вистачало на придбання маленьких «Мерседесів». Як виявилось автозавод славиться й талантами, тож кілька працівників підготували музичні вітання для колег.

dsns8qisbaw

Окрім того, як розповів директор заводу Микола Джула, на свято завод виконав й почесну місію – подарував батальйону «Донбас» автомобіль швидкої допомоги. Як виявилось, близько року тому автівка поїхала на передову й вірно служила бійцям. Однак, нещодавно потрапила під обстріли й була, маже знищена. Проте, силами автозаводу машину відновили й у своє професійне свято передали бійцям на передову.

cgmay-rq9nq

Долучився до святкування й голова Волинської територіальної організації партії «Солідарність» – блок Петра Порошенка Роман Романюк, який, до слова, працює помічником директора на автозаводі.

r_vsvuiacwg

«Насправді мені дуже приємно бути частиною такого потужного колективу. Не зважаючи на складні часи наше підприємство працює, ми отримуємо замовлення. Завжди, коли я буваю у Києві то з гордістю дивлюся на транспорт, адже знаю, що його зробили в нас на заводі», – зауважив Роман Романюк. Він побажав усім працівникам достойних зарплат й миру на рідній землі.