У Луцьку зріс рівень злочинності

Згідно останніх даних у 2016 році кількість злочинів по місту Луцьку зросла на 38% у порівнянні з минулорічним показником. Основною причиною такого високого рівня злочинності є війна на Сході та економічний спад у країні. Про це йшлося на пленарному засідання Луцької міської ради, 31 серпня.

Депутат Луцької міської ради, голова Луцького міського осередку партії «Солідарність» Євген Ткачук поцікавився чому відео з камер відеоспостереження не пришвидшують розгляд кримінальних проваджень.

«В мене на підприємстві на Мамсорова, 49 є камера відео нагляду, яка нещодавно зафіксувала крадія. На відео чітко видно винуватця, але чомусь справа не рухається в напрямку вирішення. Відео з цих камер взагалі мають якусь користь?», – поцікавився депутат.

Окрім того, Євген Ткачук запитав чи вирішуються питання щодо незаконної стихійної торгівлі та продажу спиртних напоїв.

Після того, як всі охочі депутати висловились, Євген Ткачук подякував Луцьким правоохоронним органам.

«Я хочу подякувати всім працівникам поліції, що вони в такий лихий час виконують свої обов’язки. Все-таки, реформа по-трохи діє. Менше п’яних за рулем, хамського відношення на дорогах. В нас в міському відділі мізерні зарплати і щось вимагати від них з такими мізерними зарплатами не можна. Просимо звертатись до міськради, ми чим зможемо, допоможемо», – висловився депутат.