У Ковелі відсвяткували державні свята

23-24 серпня Ковельська команда «Солідарності» взяла участь в урочистостях з нагоди Дня прапора, Дня незалежності України та інших міських святкових заходах.

soiQzreBlWI

Важливою подією для ковельчан, мешканців ковельщини та усіх патріотично налаштованих громадян стало відкриття пам’ятника «Борцям за волю України» на місці, де 19 серпня 1990 року було встановлено синьо-жовтий прапор, а у 1997 році встановлено символічний камінь, означуючи місце встановлення пам’ятника усім, хто боровся і хто нині бореться за волю, соборність та незалежність нашої держави. Зокрема член партії, заступник голови ОДА Сергій Кошарук поклав квіти до нового постаменту.

wdbccSPVeRc

25 серпня на сесії міської ради продовжили тему вшанування борців за волю України, запропонувавши утворені при затвердженні містобудівної документації вільні земельні ділянки зарезервувати для задоволення заяв учасників АТО. Членам «Солідарності» вдалося переломити настрої в частини депутатського корпусу та з другої спроби прийняти відповідне рішення, щоби не лише словами, а я на ділі підтримувати героїв.

 WcDpC9xFpOo