«Давайте будемо рухатись вперед, а не займатись «савдепією», – Євген Ткачук про модернізацію ЛПЕ

Кілька годин поспіль депутати Луцької міської ради обговорювали Програму розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016-2020 роки. Поділитись практичним досвідом до Луцька приїхали представники тернопільського підприємства.

Програму розглядали на 10-му пленарному засіданні, 30 червня. Тернопільчани більше року тому впровадили проект в дію у тестовому режимі, а у вересні вже повноцінно працюватимуть із нововведенням. Ключовими тезами проекту є запровадження автоматизованої системи оплати за проїзд, обладнання тролейбусів Wi-Fi та запровадження нових проїзних квитків.

Депутати від фракції «Солідарність» підтримали ініціативу. Зокрема, депутат Луцької міської ради, голова Луцького міського осередку партії «Солідарність» Євген Ткачук закликав колег проголосувати за проект, адже вбачає в ньому перспективу. «Нам розжували все по цифрах, по всьому. Ніхто не збирається заганяти пільгові категорії в кут, ми ніколи від них не відмовлялись. В підприємства вже кілька місяців немає ніякої заборгованості. Давайте будемо рухатись вперед, а не займатись савдепією», – заявив Ткачук.

Однак депутати вирішили, що проект потрібно доопрацювати, перш ніж впровадити його в дію.