На Волині представили роботу обласного осередку «Солідарності»

Про роботу партійного осередку, а також приймальні партії розповів Роман Романюк в рамках інформаційного форуму «Стандарти та досвід роботи парламентських партій у Волинській області», який 26 травня організувала Громадська мережа ОПОРА .

IMG_5006

За інформацією Громадської мережі ОПОРА у Волинський області «Солідарність» – Блок Петра Порошенка посідає друге місце за чисельністю партійних осередків. Активно функціонують й дві приймальні партії.

Голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк зазначив, що насправді партія активно працює у всіх районах та містах обласного значення, однак там не скрізь є партійні офіси, адже утримувати їх разом з працівниками доволі дорого. З цим погодились й представники інших політ сил.

IMG_4998

Однак «Солідарність» має керівників осередків у всіх районах, тож будь-який громадянин, який потребує вирішення певного питання може звертатись безпосередньо до них.

Також, не зважаючи на те, що БПП не має жодного представника від Волині у Верховній раді України, курує наш регіон народний депутат Дмитро Лубінець. Його приймальня працює у Луцьку, а сам народний депутат раз у квартал проводить особисті прийоми.

IMG_4982

Під час форуму відбулася й дискусія стосовно доцільності функціонування майже трьохста партій в Україні, їх дієвість та ефективність. Також присутні говорили про майбутнє державне фінансування політичних партій.