Волинь презентували у Донецькій області

У Волновасі відкрилася виставка фоторобіт «Знайомтеся – Волинь» прес-секретаря Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Анни Єкименко-Поліщук. Протягом місяця вона мандруватиме по навчальним закладам Донеччини.

IMG_3853

Протягом тижня делегація з Луцька перебувала на Донеччині, де знайомилась з життям та культурою краю, а також презентувала нашу область. Так, 19 травня у школі №6 відкрилась виставка фоторобіт Анни Єкименко-Поліщук «Знайомтеся – Волинь». Першими її та відеоролик про Луцьк побачили учні, які відвідують туристичний гурток. До слова, частина з них вже побували у Луцьку й з захопленням розповідали про враження від побаченого. Запевняють, що на Волинь обов’язково повернуться, адже там є чимало гарних місць. Мріють вихованці гуртка побувати на Шацьких озерах.

IMG_3855

Понад тридцять світлин знайомлять волновасьців з історичними пам’ятками та життям Волині. Щоправда на виставці представлена частина й Рівненської області, землі якої входили до Великої Волині.

IMG_3862

Учні з захопленням слухали про історію нашої області та розпитували про те, де варто побувати в першу чергу.

IMG_3874

Фотовиставка переміщатиметься зі школи у школу, адже ще цілий червень діятимуть пришкільні табори, тож молодь та батьки школярів зможуть побачити, якою є Західна Україна та, можливо, поїхати з дітьми у відпустку саме на Волинь.

IMG_3878

IMG_3867