Дітей з Волновахи урочисто привітали у Луцьку

В обласному центрі Волині відбулося відкриття табору для дітей, які приїхали зі сходу. Захід організували 30 квітня у приміщенні Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького.

IMG_2681

Нагадаємо, що вчора до Луцька приїхала делегація з сімдесяти людей, серед яких учні та супроводжуючі з Волновахи. Вони перебуватимуть на Волині на Великодні свята та знайомитимуться з історією та традиціями нашого краю.

IMG_2690

Сьогодні відбулося урочисте відкриття заходу. Директор Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець зауважив, що коли діти зі Сходу приїздять на Пасхальні свята вдруге, то це вже можна вважати традицією. Він висловив сподівання про те, що незабаром на Україні запанує мир й наші, луцькі діти зможуть поїхати в гості до своїх друзів з Волновахи. «Ми знаємо, які у вас гостинні люди й дуже хочемо в гості», – додав він.

IMG_2698

Помічник народного депутата з фракції Блок Петра Порошенка Дмитра Лубінця Роман Романюк зауважив, що той, хто подорожує може пізнавати світ. Тому, йому приємно, що так багато дітей зможуть побачити щось нове і відкрити для себе Луцьк. «Я впевнений, що вам сподобається тут і ви захочете повертатись не раз», – додав він та привітав усіх з прийдешнім Великоднем.

IMG_2731

 Керівник делегації з Волновахи Галина Гнибіда зауважила, що вони перебувають тут зовсім мало, але вже відчули тепло і гостинність лучан. Вона подякувала за таку прекрасну можливість відсвяткувати Великдень на Заході України.

IMG_2689

IMG_2693

IMG_2734

IMG_2701

IMG_2707