У Луцьку боротимуться з розповсюдженням наркотиків в інтернеті

Депутат Луцької міської ради, представник фракції «Солідарність» Андрій Покровський хоче звернутись до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо прийняття заходів спрямованих на боротьбу з незаконним обігом наркотичних засобів в мережі інтернет. Про це депутат повідомив на комісії з питань дотримання прав людини, 22 квітня.

«Я, як свідомий громадянин хочу оголосити та популяризувати серед населення боротьбу із наркотиками. Звернення до Міністра внутрішніх справ – це мій перший крок, далі я планую внести комплекс заходів, які працюватимуть проти популяризацію наркотиків серед молоді. Наркотики розповсюджуються різними шляхами, зараз найпопулярнішим є інтернет. Наркоманія – наступає, вона реагує на технічні зміни в суспільстві, знає, де знайти клієнта», – зауважив Покровський.

За словами депутата влада повинна реагувати на поширення інформації у ЗМІ, де неодноразово писали про активне розповсюдження наркотичних речовин у мережі інтернет. Звернення Андрія Покровського одноголосно підтримали члени комісії.