Петро Нестерук прозвітував про сто днів роботи у міській раді

Днями депутат Луцької міської ради, обраний по округу №22, член фракції «Солідарність» провів зустріч з мешканцями свого округу під час якої прозвітувався про свою роботу за перші сто днів діяльності ради.

За словами Петра Нестерука за невеликий термін його перебування у міській раді вже чимало вдалося зробити. Він наголосив, що як і обіцяв створив приймальню, тож лучани мають змогу звертатись до депутата, розповідати про свої ініціативи. Знаходиться приймальня за адресою вул. Марцинюка, 35, (другий поверх).

Депутат розповів й про те, що став головою комісії з питань торгівлі, послуг і розвитку підприємницької діяльності.

З моменту обрання обранці громади мали три сесії. «З метою захисту інтересів виборців мною було ініційовано 3 депутатських запити і підготовлено два проекти рішень комісії», – розповів Петро Нестерук.

В одному з запитів депутат акцентував увагу на необхідність ремонту дорожнього покриття  на вулицях Петра Маха, Сапалаївської, Григорія Сковороди, Саксаганського, Воровського,  Балківська, Князів Островських, Дарвіна, Християнська та прибудинкові території за адресами вул. Щусєва 18, 20а, Захарова 9, та Гетьмана Мазепи 49. Наразі вдалося відстояти включення до ремонту на цей рік поки що такі  вулиці як Петра Маха, Князів Островських, Сапалаївська, Сковороди  та Воровського і прибудинкова територія на вулиці Гетьмана Мазепи,49.

Також Петро Нестерук підняв питання проведення кронування дерев, ремонту дворового інвентарю. Зокрема, щодо  кронування дерев по вул. Щусєва,20а (за будинком) і ремонту гойдалки на вул. Гетьмана Мазепи,10.

Окрім того, депутат ознайомив лучан з подальшими планами роботи.