Волиняни відвідали Форум депутатів місцевих рад

Понад вісімдесят делегатів з Волині відвідали Форум депутатів місцевих рад, який відбувся 12 грудня у Києві. Захід організований партією «Солідарність» – Блок Петра Порошенка.

Керівник Центрального виборчого штабу партії Ігор Кононенко підбив підсумки виборів, які відбулися 25 жовтня. За його словами «Солідарність» має беззаперечне лідерство в Україні. У радах всіх рівнів відтепер працюють депутати від цієї політсили.

За словами Кононенка цього річ на виборах вдалося об’єднати усю Україну, адже навіть на Сході, де традиційно голосували за проросійські проекти цьогоріч мандати отримали представники демократичних сил.

12342865_1050481551695445_1423094135688357810_n

Так, наразі в Україні працюватиме понад дев’ять тисяч депутатів від «Солідарності».

Керівник партії, очільник Києва Віталій Кличко представив команду мерів. Від відзначив й вагомі досягнення Луцького міського голови Миколи Романюка, якому лучани вдруге довірили управляти містом.

Віталій Кличко переконаний що наразі час робити реальні справи та боротися з корупцією на всіх рівнях. Він розповів й про власні досягнення й те, що вдалося зробити у Києві, аби колеги могли запозичити досвід.

Лідер фракції Блоку Петра Порошенка у парламенті Віталій Луценко наголосив, що хоче, аби депутати місцевих рад більше комуні кували з нардепами.  «Команда – це не тільки спільні діє до виборів. Командність проявляється після виборів. Ця аудиторія має співпрацювати від найнижчої ланки – села – до столиці для того, щоб запропоновані Президентом зміни відбулися для кожного українця», – наголосив він. Луценко наголосив, що сподівається на плідну співпрацю, щоб депутати з Маневиччини, для прикладу, телефонували і лобіювали інтереси свого краю, аби нардепи могли вирішити проблеми цих людей.

12347910_1050481765028757_275610410010127930_n

Заключним був виступ Президента України Петра Порошенка. За його словами  головними завданнями на наступний рік є за.безпечення результативної боротьби з корупцією та досягнення стійкого миру на Донбасі. Окрім того, він зауважив, що Україна розпочала важливі реформи, зокрема – децентралізацію влади. Саме депутати місцевих рад отримають більше повноважень та вирішуватимуть усі питання громади. «Наступного року кожен українець, і ви маєте в цьому переконатися, має відчути, що інфраструктура, яку ми так дбайливо створювали в 2015 році, ефективна і почала нарешті приносити результат, і цей час був витрачений недаремно», – заявив Петро Порошенко.