У Луцьку обирають місцеву владу

25 жовтня в Україні й на Волині зокрема відбуваються вибори до місцевих рад. Наразі комісію фіксують низьку явку виборців.

IMG_1004

Голова Волинського партійного осередку «Солідарність» – Роман Романюк побував на кількох виборчих дільницях, де ознайомився з ходом голосування. Йому розповіли про те, що роботу всі розпочали вчасно. Наразі істотних порушень – не зафіксовано. Однак, мала явка виборців. Члени комісії розповідають, що пов’язують це з тим, що до обіду лучани зазвичай у церкві, або займаються своїми справами. Натомість пообіді людей буде більше.

IMG_1051

Роман Романюк також здійснив своє волевиявлення. «Я голосую за сильну команду, за людей, які готові брати на себе відповідальність і здійснювати реформи на місцях», – прокоментував він свій вибір.

IMG_1016

Окрім того, на одній з дільниць він зустрів свого колегу-однопартійця Максима Мельника, який теж прийшов голосувати разом з дружиною.

IMG_0977

Зранку проголосував лідер списку «Солідарності» у Волиньраду, голова ОДА Володимир Гунчик.  Він зізнався місцевим ЗМІ, що голосував передовсім за реформи. «Хочу, щоб до влади на місцевому рівні прийшли люди-реформатори, які чітко розуміють завдання, які стоять перед громадою. Менше популізму, більше реальних справ. Хочу, щоб всі органи місцевого самоврядування, які будуть обрані, відповідально поставилися до тих обов’язків, які на них покладає громада. Звичайно, надіюся, що до влади на місцевому рівні прийдуть чесні, порядні, відповідальні люди», – зауважив очільник області. «Звичайно, у першу чергу голосував за себе, голосував за своїх друзів, колег. Голосував за перемогу. Надіюся, ці вибори – це ще одне підтвердження незворотності курсу країни на реформи і перетворення», – заявив він.

img_2270 (1)

На виборчій дільниці проголосував й очільник міського осередку партії Євген Ткачук. «Кожен українець має сьогодні зробити вибір за своє майбутнє, щоб наша держава була найкраща і процвітала… Саме головне, щоб не продавали свої голоси, а робили вибір за покликом серця», – наголосив він.

img_1023