Єдина команда – реальні справи!

Через декілька днів волиняни оберуть місцеву владу, людей, які дбатимуть про громади та забезпечуватимуть розвиток краю. Тому 25 жовтня важливо прийти на вибори та віддати свій голос за тих, хто займається реальними справами, а не говорить гарними гаслами!

В українців є невеликий недолік – вони гарно виграють битви, але після цього програють війни… Так, зараз завдяки відважним військовим, мужнім волонтерам, владі, зокрема  Президенту України Петру Порошенку  нам вдалося вибороти мир. Але війна іде на другому фронті – всередині України. І загрожують нам не агресори з інших держав, а популісти та олігархи.

Волинська обласна організація партії Блок Петра Порошенка –  «Солідарність» об’єднала у своєму списку людей, які готові брати на себе відповідальність та працювати. Це відомі та авторитетні люди краю. Є серед них й волонтери, учасники АТО, молоді люди з новими поглядами на розвиток Волині.

Тільки єдина ефективна команда здатна провести масштабні реформи в країні. Це особливо важливо в умовах децентралізації влади. Петро Порошенко і його партія розробили «Стратегію реформ–2020». Президент і його команда мають отримати реальні важелі для її повноцінної реалізації. Такими важелями можуть бути тільки потужні пропрезидентські фракції в місцевих радах, тільки ефективна більшість демократичних сил у радах усіх рівнів. Під вибори створено десятки, якщо не сотні, регіональних партій, які націлені захищати  суто регіональні проблеми. Такі локальні сили не спроможні дбати про інтереси України. Україні потрібна єдина вертикаль влади, єдина команда, яка буде здатна провести реформи. Тоді буде успішно завершено розпочату децентралізацію влади, реформу правоохоронної системи. На черзі – новий податковий кодекс, який дасть нові перспективи вітчизняному бізнесу, а також судова реформа, яка забезпечить справедливе і змагальне судочинство.