Покровський Андрій разом з лучанами висадили поблизу «Сіті-Парку» 70 молодих дерев

Покровський Андрій – кандидат у депутати міської ради від луцької «СОЛІДАРНОСТІ» – разом з лучанами днями висадили поблизу «Сіті-Парку» 70 саджанців дуба, берези та сосни.  

2 (1)

Окрім того, у розчищену Сапалаївку запустили рибу, популяція якої значно зменшилась за останні роки.

Усе робили гуртом з мешканцями обласного центру, котрі проживають поблизу «Сіті-Парку». Навіть допомагала дітвора.

«Упродовж останніх чотирьох років, разом з командою «Майтім», ми проводимо щоденну роботу з благоустрою цієї території. Я радий бачити кожного небайдужого, який підтримав екологічну акцію. Мені приємно бачити, що до нас щодня долучаються нові однодумці і я кожному хочу висловити особисто від себе подяку.

3

Наші спільні зусилля змінять місто на краще. Сьогодні ми тут зібралися разом, щоб збільшити кількість зелених насаджень, чим покращимо зовнішній вигляд та екологію рідного міста. Кажуть, що за життя потрібно обов’язково посадити дерево. Насправді цього недостатньо – потрібно, щоб посаджених дерев було більше, аніж зрубаних. Отож, давайте посадимо першим саджанець дуба, адже це – дерево життя і в той же час символ могутності та довговічності», – сказав Андрій Покровський – кандидат у депутати міської ради, який балотується у виборчому округу №18,   від Луцької міської організації партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ».

4

Бізнесмен, автор соціального проекту, кандидат у депутати Луцької міської ради акцентував увагу на тому, що «дуже важливо відновити фауну, яка колись була у цій місцевості, а вона, за його словами, була настільки чистою, що у річці Сапалаївка жили річкові черепахи. Я хотів би повернутися до тієї ситуації екологічної, щоб ті черепахи сюди повернулися».

Люди звернулися до Андрія Покровського не як до бізнесмена, а як до кандидата у депутати з проблемами, які наразі є в їхньому районі. На що він зауважив, що нікуди звідси не дінеться: «Тут все лишається. Приймальна працюватиме й далі. Звертайтеся! Все, що від мене залежить – я обов’язково зроблю».