Заява Блоку Петра Порошенка «Солідарність» щодо використання брудних технологій

Місцеві вибори на Волині увійшли в активну фазу. Тож нещодавно, з достовірних джерел мені стало відомо, що заплановані провокації проти мене та політичної сили Блок Петра Порошенка «Солідарність». Мене не здивувала інформація про те, що деякі учасники передвиборчої кампанії, у яких закінчились конструктивні аргументи, вирішили застосувати до нас брудні технології.

Розумію, що для них місцеві вибори – це останній шанс закріпитись в політичному житті країни. Вони будь-якими методами та коштами намагаються захватити Волинь й не гребують нічим.

Зараз проти мене  і Блоку Петра Порошенка «Солідарність» на Волині готується масштабна кампанія з використанням брудних технологій. Ціль зрозуміла – технологія «гречки» вже не працює, а тому опоненти намагаються дискредитувати  нас,  «вкинувши» інформаційний бруд.

 Я звертаюсь до усіх політичних сил з пропозицією вести компанію в конструктивному та етичному полі. Зараз Україна і так перебуває у складному становищі: з однієї сторони – війна на Сході, а з іншої – дестабілізація ситуації всередині країни. Сварки між демократичними силами, які зараз ідуть на вибори, не роблять країну сильнішою!

Закликаю вести політичну боротьбу не надуманими звинуваченнями та компроматами, а програмами розвитку області та реальними справами.

З повагою, голова Волинської обласної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Роман Романюк.