«Солідарність» навела лад у парку

Парк на перетинці вулиць Конякіна-Гордіюк у Луцьку – чи не єдина зелена зона для жителів великого мікрорайону. Однак не всі по-європейськи відносяться до свого міста, тож у парку чимало сміття. Члени команди «Солідарність» – Блок Петра Порошенка вирішили, разом ж лучанами прибрати парк.

Активісти і кандидати в депутати від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» разом із небайдужими лучанами вирішили очистити парк від сміття. Чимало лудей долучилось до акції.

До слова, сміття виявилось стільки, що довелося вивозити його спеціальною автівкою. До толоки долучились кандидат в облраду від округу №59 Роман Романюк, а також кандидати у Луцьку міську раду Богдан Климчук (округ №39), Олександр Ніколайчук (округ №32) та Андрій Гаврищук (округ№9).

IMAG0972

До слова, нещодавно, під час сесії Луцькради депутати вирішили надати дозвіл на розробку документації, яка визначатиме межі цього парку, адже зараз він не має навіть відповідного статусу.

«У кожному куточку міста повинен бути господар. Коли ця ділянка стане парком, то за ним закріплять відповідальних і відповідно проведеться благоустрій рекреаційної зони», – розповів депутат міської ради, голова Волинської обласної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Роман Романюк.