У Рожищенському районі готуються до навчального року

Щорічна конференція працівників освіти району, по суті, почалася ще у кулуарах перед самою конференцією з обговорення нагальних проблем, які постали перед галуззю. Делегатами конференції було обрано і членів партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», які мали свою напрацьовану позицію по багатьох питаннях. Також серед вчителів краю є багато прихильників цієї партії, що активно долучаються до удосконалення роботи закладів освіти.

На конференції перед освітянами виступили голова райдержадміністрації  Інна Гайворонська та голова районної ради Андрій Музика, які висловились за активізацію роботи щодо покращення стану справ у галузі освіти району і запевнили педагогів у своїй всебічній підтримці.

В районі сьогодні функціонують двадцять загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, 16 – І-ІІ ступеня та дев’ять початкових. Діє також 29 дошкільних закладів, будинок дитячої творчості та районна дитячо-юнацька спортивна школа.

Під час обговорення нагальних питань, які стоять перед освітянами району в новому 2015/2016 навчальному році Перед делегатами виступив директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 міста Рожище, голова районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Леонтій Ткачук, який підняв ряд гострих питань, які стоять перед освітянами району в новому 2015/2016 навчальному році (державна підсумкова атестація та загальне незалежне оцінювання).

Голова районної ради Андрій Музика запропонував подати усі пропозиції до районної ради, де вони будуть узагальнені та направлені до Міністерства освіти та науки України у вигляді депутатського звернення.

Окрім того, Андрій Музика вручив Леонтію Ткачуку Почесну грамоту Рожищенської районної ради