Жителям Сходу передали дитяче харчування

Президент благодійного фонду «24h – Help» Ірина фон Бург передала в Україну чимало благодійної допомоги, зокрема медичне обладнання, форму для польових медиків та багато дитячого харчування. Частина вантажу поїхала у Черкаську область, а частина лишилась на Волині.

IMG_0038

Так, дитяче харчування першочергово пропонували віддати для дітей, чиї батьки загинули на Сході. Однак, родин, які потребували спеціальних сумішей було не багато. Тож було прийняте рішення передати харчування для жителів Донеччини.

IMG_0043

Тож волонтер Дмитро Василенко звернувся по допомогу до помічника народного депутата України від Блоку Петра Порошенка Дмитра Лубінця Романа Романюка. Нагадаємо, що нардеп був ініціатором створення благодійного фонду «Я – Волноваха», який активно допомагає тим, хто опинився у складних обставинах у зв’язку з війною на Сході України.

IMG_0041

Тож голова Волинської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Роман Романюк відгукнувся на пропозицію та організував доставку дитячого харчування у Волноваху. Незабаром малюки з Донеччини матимуть якісну їжу, аби рости патріотами!