Діти з Волновахи повертаються додому після відпочинку на Волині

Двадцять діток з Донеччини відпочивали поблизу Луцька у таборі «Ровесник». Сьогодні провести їх додому прийшли й члени Волинської обласної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка.

IMG_9025

Вже стало доброю традицією перебування дітей з Волновахи на Волині. Ініціатор такого відпочинку – народний депутат України від БПП Дмитро Лубінець. Саме завдяки його зусиллям Луцьк та Волноваха стали містами-партнерами та підписали меморандум про співпрацю.

IMG_9016

Аби показати, що Схід та Захід разом діти з Донеччини вже кілька разів приїздили на Волинь. Вони отримують чимало позитивних вражень від спілкування з однолітками.

IMG_9031

Три тижні тривала зміна у таборі «Ровесник», де молодь спілкувалась та обмінювалась інформацією про Україну. Діти з вдячністю говорили про організацію та дякували дирекції табору.

IMG_9037

Одним з найяскравіших спогадів – це екскурсія замком Любарта. Школярі з захватом розповідають, що до цього ніколи не бачили таких величних та древніх споруд.

Також вони побували у Берестечку – краї козацької слави.

IMG_9042

Сьогодні партійці «Солідарності» прийшли на вокзал попрощатись з дітьми. Зокрема директор ТМ «Апельсин» Вячеслав Теліцин підготував їм подарунки – блокноти з фотографіями міст України листівки та магніти, де зображений Луцьк та багато іншого.

IMG_9049

«Мені приємно, що саме через дітей ми об’єднуємо Україну, адже за ними – майбутнє», – переконаний він.

IMG_9050

Діти ж з сльозами на очах прощались з своїми новими луцькими друзями і обіцяли повернутись.

IMG_9052