У Луцьку молодь закликає приходити на вибори

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад, однак молоді люди часто доволі пасивні й не йдуть голосувати. Тож молодіжне крило партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка вирішило влаштувати інформаційну кампанію #Go_Vote_25_of_october.

VhMuU2I3tw0

Чимало молодих людей долучились до акції. Вони з радістю фотографувались з інформаційними плакатами, які закликали прийти на вибори та проголосувати за достойних кандидатів.

«Місцеві ради – найближчі до людей. Депутати, які будуть обрані вирішуватимуть питання громад, тож від них залежить чимало, але не всі це розуміють», – розповідають організатори.

Xl-HgqXZb9A

В планах продовжувати кампанію у соціальних мережах, адже світлини люди ставитимуть собі на аватарки.

«Конституцією громадянину України надано право обирати, але чомусь не всі його використовують, а потім нарікають на погану владу. Але ж спочатку її треба вибрати», – переконані активісти молодіжки «Солідарності». Вони розповідають, що часто людям просто не хочеться їхати туди, де вони прописані, адже волиняни вважабть, що їх голос нічого не вирішує.

X01l_9oPz_Y

«Це не так. Згадаймо навіть вибори до парламенту по Луцькому округу. Перемогу можна здобути з відривом у кілька голосів. І хто здобуде цю перемогу та займе крісло в тій, чи іншій раді має вирішувати вся громада», – розповідають ініціатори акції.

05hFRQfjTtY