Горохівська «Солідарність» дбає про духовне збагачення людей похилого віку

Горохівський територіальний центр соціального обслуговування Горохівської РДА, відділ соціально побутової адаптації, за підтримки голови Горохівської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка на чолі з керівником Олександром Пизою та підприємців міста 7 липня провів екскурсію для одиноких людей похилого віку та інвалідів УТОС в Святоуспенський Зимненський монастир-фортецю.

IMG_20150707_120602

 

Під час екскурсії учасники мали можливість спільно помолитися, ознайомилися з історією будівництва монастиря та дізнатись багато цікавого з історії релігійної громади.

IMG_20150707_120053

Святоуспенський Зимненський Ставропігійний жіночий монастир на Волині – один з найдревніших. Головною святинею Зимненського монастиря є чудотворна ікона Пресвятої Богородиці. Протягом віків було зафіксовано сотні чудесних випадків зцілення і благодатної допомоги Пресвятої Богородиці, і наші підопічні з вірою приклонялися до святині, кожен у душі щось просячи у Богородиці.

IMG_20150707_112744

 

З нагоди свята Івана, учасники екскурсії відвідали також санаторій Шахтар в с. Павлівка, де на них чекав смачний обід і відпочинок біля озера.