У Любешові відбулась «Поліська регата»

З 4 по 5 липня 2015 року на території національного парку «Припять-Стохід» вже вшосте відбувся фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата». Цьогоріч спонсорами фестивалю виступила Любешівська організація партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка.

image (1)

Чимало людей з’їхались у село Люб’язь, аби відпочити та позмагатись за звання кращих туристів-спортсменів. В рамках фестивалю «Поліська регата», який розпочався 4 липня у Любешові,на території НПП «Прип’ять-Стохід», відбулися змагання на туристичних байдарках двійках річками Стохід та Прип’ять.

image (8)

На фініші змагань на озері Люб’язь на гостей фестивалю чекали змагання на короткі дистанції на байдарках двійках та дерев’яних веслових човнах, пляжний футбол, пляжний волейбол, районний фестиваль творчих колективів «Співає родина», туристична смуга перешкод, молодіжний концерт, театральне дійство «Свято Івана Купала», молодіжна дискотека та багато іншого!

Цінні подарунки переможцям вручили й від місцевого осередку партії «Солідарність», – Блок Петра Порошенка. Керівник осередку Віктор Шукалович зауважив, що дуже важливо популяризувати спорт та здоровий спосіб життя серед молоді. «В ці дні в мальовничому куточку Волині зібрався цвіт України. Це активні люди які прагнуть змін і хочуть жити гідно, тож наш обов’язок був підтримати таку ініціативу та долучитись до організації фестивалю», – зауважив він.