У Луцьку «Солідарність» дарувала молодим людям Конституцію

Цьогоріч в Україні співпало два свята – День Конституції та День молоді. Тож активісти «Солідарності» вирішили подарувати молодим людям основний закон, аби вони знали свої права та обов’язки.

IMG_7558

У Луцьку 28 червня на Замковій площі відбулась акція з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України. Активісти Волинської обласної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка роздавали головний закон держави.

IMG_7552

«Насправді, світом було визнано, що коли була прийнята наша Конституція, то вона стала однією з кращих в Європі. Не варто забувати й про те, що саме українець, Пилип Орлик є творцем однієї з перших конституцій. Однак не всі люди, в міру різних обставин, мають вдома та читали наш головний закон», – зауважив голова «Солідарності» Роман Романюк.

IMG_7555

«За молоддю – майбутнє, а тому важливо, щоб ці люди знали свої права та те, за якими законами вони живуть. Тому ми вирішили сьогодні, поєднавши два свята, організувати таку акцію», – додав він. IMG_7561

Лучани позитивно сприйняли такі подарунки та щиро дякували, адже дійсно в багатьох з них не було Конституції у новій редакції.