У Луцьку здали кров на потребу бійцям АТО

У червні світ відзначає міжнародний день донора, тож Луцька міська організація партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка вирішила теж поділитись краплею життя з військовими, які захищають нашу державу на Сході України.

В центрі переливання крові у Луцьку розповіли, що 14 червня прийнято вважати всесвітнім днем донора, тож, традиційно у ці дні багато людей приходять у медичний заклад, аби зробити добру справу. Хоча, віддавати частинку своєї крові варто не лише в певний період, адже чимало людей постійно потребують переливання, тож банк крові потрібно поповнювати.

Член партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Юлія Гринчук цьогоріч вперше стала донором, вона здавала кров для бійців АТО. «Звичайно, я трішки хвилювалась, але, як виявилось – дарма. В центрі переливання крові дуже привітний медичний персонал, з посмішкою, професійно і оперативно вони провели забір крові. Думаю, що тепер я буду систематично відвідувати заклад, адже допомогти іншим, виявляється так просто», – заважила вона.