Луцька молодь привітала малюків зі святом

Молодіжне крило Волинської регіональної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка з нагоди міжнародного дня захисту дітей 1 червня у Луцьку організувало чудове свято для малечі.

На Театральному майдані в обідню пору зібралось чимало родин з дітками. Волинська «Солідарність» вирішила подарувати дітям та їх батькам гарний настрій, тож організувала чимало забав та атракцій.

Так, молоді художниці робили малюкам боді-арт. Окрім звичних малюнків з тваринками діти часто просили, аби їм намалювали патріотичну символіку: тризуб, або ж прапор.

Також був проведений конкурс з мильними бульбашками. Малюкам пропонували надути найбільшу бульку та отримати за це приз. Тож на кілька хвилин центральна площа міста перетворилась на казкову й чарівну країну мильних бульбашок.

Луцькі діти дуже творчі, тож позмагатись у художній майстерності захотіло чимало малюків. Вони малювали на асфальті, а за свої роботи у подарунок отримували подарунки  – розмальовки, які надав член партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка, директор ТМ «Апельсин» В’ячеслав Теліцин.

Окрім того, маленьким лучанам дарували повітряні кульки.