У Маневичах «Солідарність» опікується сиротами

З нагоди Великодніх свят представник Маневицького районного осередку Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ігор Дерлюк відвідав дитячий будинок  «Сонечко» в місті Ківерці, де виховується чотирирічна дівчинка з Маневицького району Галинка Мороз. Дівчинці вручили великодні подарунки.

«Всі ми родом з дитинства. У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти та сімейні свята. На жаль, таких спогадів немає в Галинки, адже вона посиротіла, коли їй було всього лише 6 місяців. З того часу дівчинка виховується в державних закладах», – розповідає партієць.

Незважаючи на нелегку долю та важку хворобу, Галинка росте цікавою, веселою та допитливою дівчинкою, є найбільшою потіхою для усього персоналу закладу.  Працівники служби у справах дітей Маневицької райдержадміністрації прикладають максимум зусиль для влаштування дитини в сім’ю, адже тільки батьківська любов, турбота та  сімейний затишок принесуть маленькій українці відчуття щастя і дадуть шанс на повноцінне майбутнє.