Євгеній Ткачук очолив «Солідарність» у Луцьку

В обласному центрі Волині 15 квітня відбулися установчі збори Луцької міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

До лав міської партійної організації приєдналося чимало активістів. Зокрема, в луцькій «Солідарності» багато підприємців, громадських діячів, волонтерів, педагогів та юристів. Голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк зауважив, що політична сила не буде набирати членів партії для кількості, аби розповідати про тисячі прихильників. Однак ті, хто матиме партійний квиток, це люди, які дійсно хочуть змінити щось у місті чи області.

Під час установчих зборів обрали керівника луцької «Солідарності». Ним став депутат міської ради, голова групи «Рідне місто» Євгеній Ткачук.

«Мені приємно, що в залі стільки молодих людей. Це значить, що у них немає стереотипів, і вони прогресивно мислять. Я впевнений, що така команда зможе активно і плідно працювати», – новообраний очільник партії.

На установчих зборах був присутній народний депутат України Дмитро Лубінець. Не зважаючи на зайнятість, цей тиждень він перебуває та працює на Волині. Зважаючи на те, що БПП «Солідарність» не має народного депутата від Волині, Дмитро Лубінець взявся відстоювати інтереси, і лобіювати вирішення актуальних проблем у раді.