У Луцьку відкрили приймальню народного депутата

15 квітня відбулося урочисте відкриття громадської приймальні народного депутата України Дмитра Лубінця. Відтепер волиняни зможуть звернутись до нардепа з Блоку Петра Порошенка, аби він допоміг вирішити їх складні питання.


Волинь, чи не єдина область, яка не має власного представника від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка у Верховній раді України. Тому захищати інтереси наших краян вирішив Дмитро Лубінець.


«Волинь та Волноваху пов’язує багато подій, на жаль чимало трагічних. Тож коли я почув, що Луцьк шукає міста-партнери особисто приїхав до міського голови Миколи Романюка та запропонував партнерство. Він сказав, що у разі, якщо рідні загиблих не будуть проти, то буде підписаний меморандум. Так і сталось», – розповів народний депутат.


В рамках співпраці сімдесят діток з Волновахи побували на Великодніх канікулах у Луцьку.
Сьогодні ж відбулось урочисте відкриття громадської приймальні народного депутата. За традицією усі хороші справи розпочинаються з молитви, тож офіс, який знаходиться у Луцьку на проспекті Волі, 29 освятив отець Олександр. Він побажав, аби усі. Хто звернуться сюди отримали допомогу. Також він наголосив, щ о зараз саме час об’єднуватись і робити це варто навколо ти, хто хоче працювати спільно.


Дмитро Лубінець представив присутнім свого нового помічника, голову Волинської регіональної організації «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Романа Романюк та вручив йому посвідчення. Також нардеп зауважив, що хоче, аби і керівник міської організації, Євгеній Ткачук, став його помічником.