У Нововолинську з’явилась «Солідарність»

Установчі збори Нововолинської міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка відбулися 14 квітня. На зустріч з активістами приїхали народний депутат України Дмитро Лубінець та очільник обласної партійної організації Роман Романюк. Чимало жителів вугільного краю Волині виявили бажання приєднатись до президентської команди та вступили у партію.  

 

Під час установчих зборів було вирішено керівником організації обрати Ольгу Лакиш. Вона багато років працює у соціальній сфері, тож знає, що потрібно людям та як їм допомогти. «Я переконаний, що в цій жінці вдало поєднана молодість та досвіт», – зауважив керівник Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

 

Народний депутат України Дмитро Лубінець розповів про те, що він яскравий приклад того, як простий чоловік може потрапити до парламенту. «Я постійно вчився, був активним та мав власну позицію. Ось і весь мій секрет успіху», – зауважив він. Дмитро Лубінець єдиний демократичний депутат, який виграв вибори у Донецькій області по мажоритарній системі.



Ольга Лакиш, в свою чергу зауважила, що багато років жила в Маріуполі, а тому не з чуток знає, як складно бути патріотом там, де немає однодумців. Вона висловила сподівання, що зараз усі українці будуть працювати разом, аби наша держава стала сильною та єдиною.